SNIMANJE SLIKE I ZVUKA

Snimamo video zapis u 4K Ultra HD i FULL HD formatu. Raspolažemo s potrebnim znanjima i vještinama u korištenju profesionalne video i audio opreme (video i foto kamere s objektivima, audio oprema, bespilotne letjelice, stabilizatore za kamere u pokretu, rasvjetu itd.).

Estetika snimanja prilagođava se namjeni video filma te potrebama i željama klijenta.

Pristup snimanju

Osnovna ideja "gun and run" pristupa je uhvatiti autentične trenutke ili događaje bez prethodne režije ili planiranja. To može rezultirati sirovijim i spontanijim materijalom, koji često ima energiju i autentičnost koju je teško reproducirati u kontroliranijim postavkama.

Gun and run

Ovaj pristup često koriste dokumentarni filmaši ili novinari koji žele snimiti stvarnost onakvom kakva jest, bez umjetnog uplitanja ili režiranja. Također se može koristiti u snimanju videozapisa za društvene medije ili vlogove, gdje se brza reakcija i spontanost cijene više od visoke produkcije.

SNIMANJE ZVUKA

Kvaliteta zvuka

Snimanje zvuka u videozapisima igra ključnu ulogu u stvaranju kvalitetnog i profesionalnog audiovizualnog iskustva. Kvalitetan zvuk može značajno poboljšati ukupni dojam gledatelja, pružajući im dublji uvid u priču i poboljšavajući emocionalnu povezanost s sadržajem.